ANKARA / YENİMAHALLE - Orhan Cemal Fersoy İlkokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuzun Tarihçesi

Orhan Cemal Fersoy İlkokulu 1994 yılında ilköğretim olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Adını eski Milli eğitim Bakanlarımızdan olan Orhan Cemal Fersoy’dan almıştır.

Okulumuz 25 derslikten oluşmaktadır. 283. cadde üzerinde bulunan okulumuzun çevresinde Onkoloji hastanesi, Şevket Raşit Hatipoğlu Anadolu Lisesi, Özel Okul ve Azmi Doğan Anadolu Lisesi vardır. Öğrenci kayıtlarımız Urankent sitesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki konutlardan yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz Urankent sitesinden, Demetevler’den ve Batıkent’den gelmektedir. Okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır. Öğrenci sayımız 811 ’dir. 24 adet dersliğimiz vardır. Ayrıca 1 Spor Salonumuz ve kütüphanemiz vardır. Okulumuz 2023 Eylül ayı itibarı 32 derslikli yeni binasına taşınacaktır.

Yayın: 29.08.2023 - Güncelleme: 29.08.2023 14:36 - Görüntülenme: 411