ANKARA / YENİMAHALLE - Orhan Cemal Fersoy İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ADNAN YALÇIN'IN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

31 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Orhan Cemal Fersoy İlkokulu Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım.  Bu bölgede eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Okulumuz eğitimine, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.

İş ve gönül birliği içerisinde okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Bu güzel okula atanmış olmamın, şahsım, okul yöneticileri, öğretmen, veli ve başımızın tacı evlatlarımız için,  ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Adnan YALÇIN

Yayın: 04.08.2023 - Güncelleme: 04.08.2023 14:21 - Görüntülenme: 397