ANKARA / YENİMAHALLE - Orhan Cemal Fersoy İlkokulu

Nis

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'in katılımıyla gerçekleştirilen Çocuk Şenliğine okulumuz öğrencileri de davet edildi.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler velilerimiz tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

ORHAN CEMAL FERSOY İLKOKULU AİLESİ OLARAK TÜM PERSONEL OKULUMUZDA BAYRAMLAŞMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

20/03/2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SUNDUKLARI ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ GÖSTERİLERİ YOĞUN BİR İLGİYLE İZLENDİ. HAZIRLADIKLARI BU GÜZEL PROGRAM İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

TÖRENDE ÖĞRETMENLERİMİZDEN DİLEK SERPİL YEŞİLYURT GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN BİR KONUŞMA YAPTI.

SINIF ÖĞRETMENİMİZ NİHAT ERKEK BAĞLAMASIYLA VE OKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLKUŞTURDUĞU KORO İLE ÇANAKKALE MARŞ VE TÜRKÜLERİNİ SESLENDİRDİLER.

Ock

2023-2024 Öğretim Yılı Okullararası Mahalli Ankara Minikler ve Küçükler Satranç Turnuvasında Minikler A ve Minikler B takımı olarak 4 gün boyunca okulumuzu temsil eden öğrencilerimize madalya ve katılım belgelerini okul müdürümüz Adnan YALÇIN verdi.

Ock

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA VELİLERİMİZ ONKOLOJİ KADIN DOĞUM SERVİSİ ÇALIŞANLARI VE SOSYAL HİZMET SORUMLUSU ARZU İNCE DİŞLE SOHBET HAVASINDA BİR SEMİNER GEÇİRDİLER. KATKILARINDAN DOLAYI ONKOLOJİ EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

1. SINIF ZÜMRESİNİN OKULUMUZDA BAŞLATTIĞI "ÇOCUĞUMU OKUYORUM, ONU ÇOK SEVİYORUM" PROJESİ KAPSAMINDA VELİ BULUŞMALARININ İLKİ OLAN SEMİNERİMİZİ PROF.DR. SEYİT ATEŞ'İN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK. VELİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE TEŞRİFLERİYLE BİZİ ONURLANDIRAN PROF. DR. SEYİT ATEŞ'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI SONUÇLARI

1.     Sınıfların Birincisi Muaz Berat ORUÇ (1-E)

2.     Sınıfların Birincisi Ayşe Beril KONURALP (2-F)

3.     Sınıfların Birincisi Zeynep Zelal AVİNCAN (3-E)

4.     Sınıfların Birincisi Doğa GENÇALP (4-F)

Ara

Pedegog ve Uzman Psikolojik Danışman Dr. Şerife ERASLAN'ın katılımı ile geçekleştirdiğimiz AKRAN ZORBALIĞI Veli Seminerine ilgi yoğundu.

Katılım sağlayan Velilerimize ve bilgilerini bizimle paylaşan hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Yeni binamızın eksikliklerini tamamlamak için katkıda bulunan velilermize, okulumuz "Onur Kurulu" olarak dersliklere,kütüphaneye ve konfarans salonlarına sevdikleri anısına birer tabela yaparak astık. Kendilerine okulumuz adına çok teşekkür eder, sağlıklı, huzurlu günler dileriz.

Orhan Cemal Fersoy İlkokulu

Okul Onur Kurulu Üyeleri

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günününü, öğrencilerimiz, velilerimiz ve emekli olan arkadaşlarımızla birlikte kutladık. Eski ve yeni arkadaşlar birbirleri ile kaynaştı, gelecek öğretmneler günü için sağlık ve huzur dilekleri ile ayrıldılar.

BENİM GÖZÜMDEN ÖĞRETMENİM

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK Yenimahalle İlçe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veli Karakuş’un teşrifleriyle 59. Bölge Okulları olarak düzenlemiş olduğumuz “Benim Gözümden Öğretmenim” konulu Resim Sergimizin açılışı 23.11.2023 saat 16:00’da Podyum AVM’de gerçekleşti.

Serginin açılış kurdelası Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK, Yenimahalle İlçe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veli Karakuş ve eserleriyle katılım sağlayan öğrencilerimiz tarafından kesildi.

Açılışın ardından Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK Yenimahalle İlçe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veli Karakuş sergide yer alan eserleri inceleyerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrencilerimize katılım belgelerini verdiler.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize ayrıca sergimize teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Sergi sonunda katılım sağlayan tüm misafirlerle birlikte “Emanetin Emin Ellerde” etkinliği gerçekleştirildi.