ANKARA / YENİMAHALLE - Orhan Cemal Fersoy İlkokulu

Kas

Okulumuz Anasınıfları Kızılay haftasını kutladı.Sevimli Kızılay Gönüllülerimiz görev başında.

CUMHURİYET 100 Yaşında!

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzun yeni binasında büyük bir coşku ile kutlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, Ata’nın emaneti CUMHURİYET Çok Yaşa!

FAALİYETLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında; Çeşitli eğitim, seminer ve faaliyetler Okulumuzda uygulama takvimi doğrultusunda Müdür Yardımcısı Derya ERAİL ve Rehber öğretmenlerimizle koordineli bir şekilde yürütülmüştür.

Eğitim, seminer ve faaliyetlere katılıp destek veren öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR

1-İLK YARDIM EĞİTİMLERİ

2-ÇEVRE BİLİNCİ, KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİKLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ

3-AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI, KULAK, BURUN, BOĞAZ SAĞLIĞI TARAMALARI